Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 211.40.95.664
ΕΣΠΑ

Το κατάστημα μας

Frabala Project boutique

Το Frabala Project δημιουργήθηκε το 2017 με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό.  Έχει τη φιλοσοφία της boutique μέσα από τη φρέσκια ματιά ενός concept store. Στο φυσικό κατάστημα του Frabala Project, εκτός από τη μεγάλη γκάμα από τα χειροποίητα κοσμήματα Frabala Jewelry, θα βρείτε επιλεγμένες σειρές ρούχων Ελλήνων σχεδιαστών, τσάντες και ζώνες αποκλειστικά ελληνικού design και κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερες εσάρπες και φουλάρια.

Τα υλικά των κοσμημάτων μας είναι πάντα επιλεγμένα με προσοχή και δημιουργούνται με βάση την κομψότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό. Τα κοσμήματά μας ξεχωρίζουν, έχοντας παράλληλα μία απλότητα και μία δημιουργική και πρωτοποριακή γραμμή. Είναι κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα το ύφος που θέλετε να πετύχετε, αναδεικνύοντας κάθε σας ντύσιμο.

Η επιλογή των ρούχων μας γίνεται με κύριο γνώμονα την ποιότητα και τις άνετες body friendly γραμμές τους. Το κάθε ρούχο επιλέγεται ξεχωριστά, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει τα standards και το ύφος του Frabala Project, βρίσκοντας πάντα τη χρυσή τομή μεταξύ των τάσεων της μόδας και του στυλ. Τα ρούχα μας είναι ευκολοφόρετα, με πολύ ωραία υφάσματα και σωστές γραμμές και πατρόν. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες ανάλογα με το styling και να εντυπωσιάσουν.

Οι τσάντες, οι ζώνες, οι εσάρπες και όλα τα αξεσουάρ μας επιλέγονται με τα ίδια κριτήρια ποιότητας και αισθητικής, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στη φιλοσοφία του Frabala Project.  

Το κατάστημά μας είναι ένας φιλόξενος και ιδιαίτερος χώρος που μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας χαλαρά και με άνεση.

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 15:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 14:00 &17:30 – 20:30

Τα βραβεία μας

Ο εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο της εκδήλωσης ΕΜΠΟΡΙΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ που πραγματοποιήθηκε στην Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 απονέμουν Τιμητικό Βραβείο ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ για το 2021 στο “FRABALA”.